Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

JátechTér Budapest


Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér

2022. január 22. 10:00

Interaktív kiállításunkon az elmúlt 40 év összes említésre méltó konzolja és játéka játszható, képcsöves televíziókon figyelve, régi fotelekben gubbasztva, de a legújabb generációs játékgépek is várják az e-sportra, FPS-ekre és battle royale-ra kiéhezett játékosokat.

JátechTér – gyerekszoba nem csak gyerekeknek

Az ország legteljesebb játékkonzol-gyűjteménye invitálja a videójátékok szerelmeseit egy kiadós technikatörténelmi kalandozásra. Mindent a kéznek, nem csak a szemnek: interaktív kiállításunkon az elmúlt 40 év összes említésre méltó konzolja és játéka játszható, képcsöves televíziókon figyelve, régi fotelekben gubbasztva, de a legújabb generációs játékgépek is várják az e-sportra, FPS-ekre és battle royale-ra kiéhezett játékosokat. Egyenként több ezer klasszikus játékot kínáló, saját fejlesztésű arcade-játékgépeink és virtuális flippereink teszik teljéssé a játéktermi varázslatot. A korszak szórakoztatóelektronikai berendezései is működőképes környezetben várják az időutazókat – lemezjátszók, videómagnók, filmvetítők, analóg fényképezőgépek: használati tárgyak, nem csak díszek!


Megtekinthető:

szerdától –péntekig  10-18 óráig
hétvégén 10-19 óráig

Helyszín:
Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér - Pincegaléria
1067 Budapest, Eötvös utca 10.

A diák, csoportos és családi kedvezményes jegyeket csak a helyszínen tudják megvásárolni.